Veelgestelde Vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen, of het antwoord op jouw vraag hier al tussen staat! Kom je er alsnog niet uit? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer via ons e-mailadres info@cesarmenswear.be

Wanneer het ontvangen artikel toch niet is zoals gewenst, kan het altijd geretourneerd worden. Vul het retourformulier in dat u kan vinden op onze website.

Het artikel moet zich in de originele staat bevinden mét kaartjes. De retour kan ter plaatse in de winkel, of kan naar ons terug gestuurd worden. De verzendkosten hiervan worden gedragen door de consument.

César menswear
Statielei 89
2640 Mortsel
België

Wanneer artikelen geretourneerd worden, worden deze onmiddellijk terug betaald op dezelfde wijze als waarmee de betaling gebeurde.

Tenzij er wordt aangegeven dat men het artikel liever wil omruilen.

Wanneer gewenst kan een artikel ook omgeruild worden in plaats van terug betaald. Bijvoorbeeld voor een andere maat. Dit kan ter plaatse in de winkel, daar kan je gewoon voor langs komen.

Dit kan ook via de Post, neem hiervoor even contact op met ons via info@cesarmenswear.be

Een artikel kan geruild of geretourneerd worden tot 14 dagen na ontvangst van het artikel.

Je betaalt geen verzendkosten als je ervoor kiest om je bestelling af te halen in de winkel.

Laat je de bestelling verzenden naar je thuisadres in België dan is de verzending gratis als je voor meer dan € 50 bestelt.

Bedraagt je bestelling minder dan € 50? Dan betaal je € 5,00 verzendkosten.

Binnen Mortsel worden alle pakketjes gratis geleverd.

Geef je unieke code in en de webshop verrekend automatisch het te betalen bedrag.

Je kan iemand verrassen met cadeaubon, kledingstuk of accessoire. Geef bij het verzendadres het adres in voor de gelukkige, en we sturen het naar daar.

Tenzij je je cadeau persoonlijk wil overhandigen, dan geef je je eigen verzendadres in.

Cadeaubon: er verschijnt een keuze aan bierkaartjes waartussen je kan kiezen naargelang voor welke gelegenheid je het cadeau geeft. Wij pinnen dit mee aan de cadeauverpakking.

Kleding of accessoire als cadeau: Als je in het vak ‘opmerkingen’ vermeld dat het om een cadeau gaat dat geschonken wordt en voor welke gelegenheid, dan maken wij hier een leuk cadeau van met bijpassend bierkaartje.

Scroll naar top

Jullie zijn hartelijk welkom in onze winkel (Statielei 89) om tussen onze zatte solden te komen shoppen!

Op onze webshop kunnen jullie al rustig door de nieuwe collectie scrollen :)