Even geduld

Cesar Menswear icon Cesar Menswear logo Home Home Home Verkennen Explorer Explore Over A-propos About Disclaimer Avertissement Disclaimer Mijn Account Mon Compte My Account Winkelmandje Panier Cart Checkout Checkout Checkout Kleding Schoenen Accessoires

Over ons

Girl in a jacket

Meet César!

Het is zoals…. winkelen “op café”!

In 2015 richtten Jana Dillen en Karen Vandewalle mannenkledingzaak César op, op de Statielei in Mortsel. In het gezellige pand op nummer 131 kon de winkel mooi groeien en bloeien. Hierdoor kondigde zich een grote verhuis aan in het voorjaar van 2021. Nu kan men César vinden in het iconische hoekpand op nummer 89, waar ooit speelgoedwinkel Christiaansen gevestigd was. Want een vleugje nostalgie mag nooit ontbreken.

Als we ons zouden vergelijken met een biermerk, om in de sfeer te blijven, waren we in het vorig pand een ouder kleinschalig merk, waar we nu zijn uitgegroeid tot een brouwerij met een gevestigde waarde.

Ontdek de pooltafel, de taps, de kickertafel en zo veel meer, tussen zorgvuldig uitgekozen en originele collecties. Sober en stijlvol, hip en trendy, jong en oud… César is er voor alle mannen!

César staat voor service. Vandaar dat ons team jullie met raad en daad zal bijstaan. We ontvangen jullie graag in onze ruime winkel, en als je dorst hebt gekregen van het passen, kan je Césars bier, de Reveêr, drinken om je dorst te lessen. César trakteert!

We zijn doorlopend open van 10u – 18u én elke eerste zondag van de maand van 12u – 17u. Daarbovenop zijn er ook twee avondopeningen in thema per seizoen. Op het gelijkvloers vertoef je in Césars sferen. Op onze eerste verdieping kan je toffe pop-ups en allerlei andere activiteiten ontdekken. Volg ons op Instagram cesarmenswear en op facebook César Menswear, om op de hoogte te blijven over wanneer deze plaats vinden.

Kijk rustig rond offline en/of online. Als we kunnen helpen, mogen jullie het altijd vragen 😊.


César Menwear

Statielei 89 2640 Mortsel BE +32 (0)3 336 26 86 events@cesarmenswear.be

Elke eerste zondag van de maand zijn wij open van 12u – 17u!

Statielei 892640 - Morstelwebshop@cesarmenswear.beCesar Menswear+32 (0)3 336 26 86BE 0597.878.207https://cesarmenswear.be/ Retourdocument